BOX2+

Anmeldhad.dk fejrer 1 år med udgivelse af en årsrapport

By | Uncategorized | No Comments

Anmeld.Had.dk blev etableret i marts 2015. Siden da har vi modtaget over 700 anmeldelser og har behandlet dem alle sammen. Heraf er ca. 200 af anmeldelserne sendt videre til politiet da vi mener at de potentielt overskrider straffeloven.

Vi har nu igangsat arbejdet med udarbejdelse af en årsrapport og vi glæder os til at dele resultaterne med Jer!

BOX2+

CFE får ny hjemmeside

By | Uncategorized | No Comments

Pressemeddelelse, Center for Forebyggelse af Eksklusion lancerer hjemmeside

1. marts 2016

Lancering af CFE hjemmeside.

Center for Forebyggelse af Eksklusion (CFE) består af fagpersoner med afsæt i psykologi, sociologi, jura og beredskabshåndtering. Fælles for alle er en tilgang som ildsjæle, hvor der arbejdes med de mekanismer, som står i vejen for medborgerskab.

Målsætningen for CFE er at arbejde som et videnscenter indenfor eksklusionsmekanismer, antiradikalisering samt medborgerskab. Visionen er, at styrke samfundet med plads til alle borgere. Et skridt på denne vej er, at lancere CFE’s hjemmeside: www.cfe.dk samt arbejde med metodeudvikling, vidensopsamling og deling af resultater til teoretikere såvel som praktikere.

For yderligere oplysninger:

Qazam Ijaz, Formand
tlf.: + 45 20 87 87 11
mail: qi@cfe.dk

BOX2+

Projekt Åndehul igangsættes

By | Uncategorized | One Comment

Finanseret af blandt andre Københavns kommune, Frederiksberg kommune og Socialstyrelsen søsættes projekt Åndehul i 2016. Aktuelt er vi igang med at sætte de sidste forberedelser. Ønsker du at høre mere om projekt Åndehul er du meget velkommen til at kontakte os!