Center for Forebyggelse af Eksklusion – CFE, søger ildsjæle til vores kommunikationshold. CFE søger en kommunikationsansvarlig som vil få ansvaret for at lægge den overordnede presse og kommunikationsstrategi hvad angår digitale & trykte medier samt for den opsøgende kontakt med presse. Som ansvarlig for kommunikationen er du med til at holde hjemmesiden opdateret, varetage kommunikationen på de sociale medier, udarbejdelse af, projektmaterialer, pressemeddelelser og deslige. Du vil også skulle varetage de øvrige medlemmer af kommunikationsholdet, såfremt opgaven vokser sig større.

Du har muligvis en faglig baggrund inden for kommunikation, journalistisk eller lignende, eller måske har du en bare lyst til at medvirke til at styrke sammenhængskraften i vort samfund. Du kan kommunikere skarp og med en vis kant hvor det er påkrævet for at sætte dagsordnen. Det vil være en fordel hvis du også har kendskab til grafisk opsætning.
Som ansvarlig for kommunikationen kommer du til at arbejde tæt sammen med en faglig stærk bestyrelse, hvorfor det er vigtigt at du er god til at arbejde i samspil med andre. Arbejdet er frivilligt og den forventede arbejdstid udgøre 8-10 timer om måneden.

Skriv et par ord til os og fortæl hvorfor du gerne vil være en del af vores hold. Vi ser frem til at høre fra dig!

Center for Forebyggelse af Eksklusion – CFE

Hos CFE ønsker vi, at modarbejde radikalisering ved at forebygge eksklusionsmekanismer og på den måde at arbejde hen imod mere balance i samfundet med plads til samfundets forskellige medborgere. Et vigtigt begreb i dette arbejde, udover oplevelsen af eksklusion, er medborgerskab. Netop oplevelsen af eksklusion og den truede medborgerskabsfornemmelse, forstår vi som centrale i forhold til kriminalitet, radikalisering og ekstremisme, hvorfor vi mener, at det er essentielt at handle i forhold til det. Hos CFE er tesen at radikalisering og ekstremisme vokser jo mere medborgerskabsfornemmelsen blandt etniske minoritetsborgere trues, således at der i stedet for medborgerskab opstår en protestidentitet. Det tydeligste eksempel herpå er, når unge etniske minoriteter bliver kriminalitetstruede eller i værste fald reelt kriminaliserede som radikalisering kan ses som udtryk for.